2014. május 11., vasárnap

Filmajánló: Bulifilmek

Egy házibuliba, partyba készülsz, vagy csak kimennél a haverokkal szórakozni, de nincs hozzá hangulatod? Nem baj, én összeszedtem pár buli filmet, amit ha megnézel egészen biztosan megjön a partyhoz a kedved!

Másnaposok















A viszonylag kis költségvetésből készülő Másnaposok hatalmas sikert aratott a mozikban és mára már szinte nincs olyan fiatal, aki ne látta volna, ezért nem valószínű hogy újat mondok vele, de azért úgy gondoltam mindenképp itt a helye a listában. A kritikusok lehúzták a második részt, de szerintem nem volt gyengébb, mint az első, csak szinte ugyanazt a filmet csinálták meg még egyszer, de ugye egy jó filmet többször is meg lehet nézni!

Amerikai pite















Az első Amerikai Pite rész már több mint 15 éve jelent meg és azóta 8 részt adtak le. Nem csoda, hogy azóta az egyik leghíresebb vígjáték lett és nem csak nevetni lehet rajta, hanem a parti kedvet is megdobja.

Képszakadás















A Másnaposok történetére hajaz csak tinikkel, így nem csoda, hogy bár nem kapott túl sok pontot imdb-n, de azért jól lehet szórakozni rajta.

Project X - A buli elszabadul














A bulifilmek megkoronázatlan királya, egy film, ami egy nagy házibuliról szól, amit pár srác szervez, de mivel félnek, hogy senki nem jön el, elkezdik több helyen hirdetni, de a buli átlép minden határt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése