2017. május 2., kedd

Mit várunk májusban?

Nem túl sok film premierjét időzítették 2017 májusára, viszont több nagy sikerű film folytatása vagy feldolgozása jön ki a hónapban, amit kár lenne kihagyni.

Május 4.

A Galaxis Őrzői Vol 2.

Érdekes kezdeményezés volt a sci-fi és a vígjáték műfaját egy filmbe összemosni, de jól láthatóan elég jól sikerült. A váratlanul nagy érdeklődést keltő első rész után az amúgy sem kis nevekből álló színészi stáb mellé (Chris Pratt, Vin Diesel, Zoe Saldana) szerződtették még többek között Kurt Russelt és Nathan Filliont is.
Íme a film szinkronizált előzetese:

Hogyan legyél latin szerető?

Érdekes vígjátéknak tűnik egy különc milliárdosról, Eugenio Derbez és Salma Hayek főszereplésével.
A magyar trailer:


Május 11.

Arthur király - A kard legendája

Kétségkívül nagy potenciál van az alaptörténetben, a költségvetés és a szereposztás sem csökkenti reményeinket, hogy végre lássunk egy tényleg jól feldolgozott történelmi legendát.
A magyar trailer:

Ó, anyám!

Kicsit több kétséggel állok ehhez a filmhez, mert tipikusan egy agyatlan, erőltetett vígjátéknak tűnik, viszont rendező személye kecsegtető, mivel eddig már több sikeres vígjátékot is készített már.

A magyar előzetes:



Május 18.

Alien: Covenant

Egy filmklasszikus feldolgozás, melyre nem sajnálták a pénzt és a színészi tehetségeket. A trailer fantasztikus, én ezt a filmet várom a legjobban a hónapban.

A magyar előzetes:



Május 25.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

Habár sokan nincsenek lenyűgözve A Karib-tenger kalózaitól és inkább kitörölnék Johnny Depp életrajzából, a filmnek rengeteg rajongója van és lehet reménykedni egy jobb folytatásban.

Előzetes:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése